Indiase Jongen maakt (on)gelooflijke Ufo-foto

Kanpur (India) is geen California, maar deze jongen beweerd een aantal foto’s te hebben gemaakt van een zo genaamde vliegende schotel. Dat gebeurde tijdens het maken van een paar wolken met zijn smartphone.

De waarneming werd gedaan op 24 juni 2015 net buiten de stad Shyamnagar (Uttar Pradesh). De vader (Santosh Gupta) wil nu dat de foto’s die door zijn zoon Abhijit met de smartphone zijn gemaakt, door wetenschappers worden onderzocht.

De foto’s laten een klassiek model van een vliegende schotel zien, het eerst wat je opvalt als je een ufo ziet zijn de knipperende rode lampjes. Ja met de smartphones van tegewoordig kun je ook apps vesturen en andere mogelijkheden die tot de verbeelding spreken, maar wie heeft er nog tijd voor skeptisme als je een goed verhaal hebt dat vliegt als een vlieger.

kanpur-ufo 20165

Wat het ook is, over een echte ufo’s zal nog lang worden gedebatteerd, net zo lang dat ook de buitenaardsen hun eigen disclosure hebben. Laten we wel wezen dat California de meest bezoek krijgt van buiten-wereldse verkeer in vergelijking met een klein dorp in India’s, maar liefst 11.202 gerapporteerde meldingen werden voor zover opgemaakt in het land met de onbegrenste mogelijkheden. In feite krijgt de verenigde staten zoveel gevallen van onverklaarbare en verklaarbare waarnemingen binnen dat ze daar een nationaal register voor hebben opgezet die door het National UFO reporting Centre word onderhouden. Alleen al stond de teller  vorig jaar (juni 2015) op een record van 338 meldingen, dus laat je verbeelding spreken.

bron: The Indian Expres