Lichtgevend object boven Limoux waargenomen

10 december 2013  Een inwoner uit het Franse Limoux (departement 11 Aude) heeft tegenover de gendarmerie verklaart dat hij afgelopen maandag avond rond 20:00 uur een ufo boven de stad heeft waargenomen. Deskundigen houden het op een fragment afkomstig van een meteoriet.

Het lijkt er zeker op dat het geen grapje is. Een getuige waarschuwde de plaatselijke gendarmerie nadat hij een niet geïndentifiseerd vliegend object had gezien. Het fenomeen dat hij omschreef was bolvormig en had een lichtgevende staart. Het object bewoog met grote snelheid in verticale stand laag door het luchtruim over de Aude, waarna het desintergreede gedurende zijn val waardoor het vervolgens geleidelijk verdween achter een heuvel bij een winkelcentrum daar in de beurt.

De gendarmerie van Limoux neemt de zaak zeer serieus. Een onderzoek is opgestart om te achterhalen wat er zich op die bewuste maandagavond aan de hemel heeft afgespeeld. Voor zover men nu weet, gaat men ervan uit dat het hier om een meteoriet handelt.

Bron UWN